Ezért van neked is szükséged egy konyhagép garázsra!

Ingatlantájoló.hu 2019.09.18 13:04:24

Először mindenkinek csak egy kávéfőzője és egy kenyérpirítója van. Aztán jön a vízforraló, a mikró, a robotgép, a szendvicssütő, a botmixer, a smoothie készítő, a tejhabosító és a sort valószínűleg a végtelenségig folytathatnánk, úgy hogy előbb vagy utóbb a konyhapult is megtelne vele. Ha viszont a pult tele van gépekkel, akkor nincs elég munkafelület, ezért lesz szükségünk egy konyhagép garázsra!


De mégis mi az a konyhagép garázs? Ahogy a neve is mondja egy garázs, ahova a ritkán használt konyhagépeket leparkolhatjuk, hiszen a pulton nemcsak útban vannak, de nem is túl szép a zsúfolt konyhapult látványa, arról már nem is beszélve, hogy lepi a por azokat, amiket ritkán használunk.

Kép forrása: housebeautiful.com

Ma már sok konyhaszekrénynek van egy külön polca kifejezetten a mikró számára, ahogyan ennek a mátyásföldi lakásnak a konyhájában is láthatjuk, de a konyhagép garázsba ennél jóval több gép elfér.

Még több képért kattintson a fotóra!

A tárolás problémáját a legtöbben persze úgy oldjuk meg, hogy bepakoljuk a konyhagépeket valamelyik alsó konyhaszekrénybe vagy a kamrába, aminek az a következménye, hogy rosszabb elővenni, sőt egy idő után el is feledkezhetünk róla, hogy nekünk ilyen is van, és milyen jó lenne használni.

Kép forrása: tiefind.co

Ezért jó a konyhagép garázs! És hogy miben különbözik a konyhagép garázs egy szekrénytől, amit akár ki is nevezhetnénk annak? Elsősorban abban, hogy nincs túlságosan lent és túlságosan fent, hanem épp konyhapult magasságban van, és konnektor is kerülhet bele. Így csak kinyitjuk az ajtaját, és a konyhagépek rögtön használatra készen állnak, ahogyan ennek a veresegyházi családi háznak a konyhájában is látható.

Még több képért kattintson a fotóra!

A konyhagép garázs különösen ajánlott a minimalista stílus híveinek, főként akkor, ha nagyon szeretnek főzni, és ezért sok konyhagépük van. Ajtaja pedig a normál konyhaszekrényajtóktól eltérően nagyon sokféle lehet. Gyakori a tolóajtó, az oldalra becsúsztatható ajtó és a rolós megoldás is.

Kép forrása: veronicaferland.co

 

 

Hozzászólások